Oppussing,  Økonomi

Velkommen til Lev-mer! Bloggen om oppussing og privatøkonomi.

Da er vi igang med vår blogg 🙂

De siste 2,5 åren har vi brukt på å pusse opp Det gamle huset i bakken, fra sprikende farger til en moderne og hvitt hjemmekoselig bolig. I denne bloggen vil vi vise hvordan vi fikk det til, både de praktiske løsningene med å utnytte 105 kvm maksimalt, og hvordan vi fikk økonomi til å gjøre det. Og ikke minst hvordan vi får tiden til å strekke til med 3 barn i aldrene 11, 9 og 5 måneder.

Bli med oss videre når vi nå skal pusse opp vårt nykjøpte 80-tals hus, Huset av furu. Hvorfor vi kaller det for Huset av furu? Jo, her er det mer furu enn du kan tenke deg. Fra kjeller til tak! Samtidig som vi pusser opp skal bygge enda et hus i en annen by, på Drømmetomten!
Er det i det hele tatt mulig å få det til….? Det lurer vi på noen ganger, i hvert fall når tidsrammen er 6 år.

Dette er bloggen om oppussing og privatøkonomi. Men du finner også nyttig informasjon om sparing, gjeld og hvordan vi involverer barna både i bygging og økonomi.

Velkommen inn til vår hverdag!

Hilsen
Jenny

Leave a Reply