Det gamle huset i bakken,  Oppussing

Styling av House of MAGO

Styling av House av Mago

Det gamle huset i bakken er på cirka 105 m², og består av mange mindre rom men med en veldig god planløsning.

For mange potensielle boligkjøpere kan størrelsen på huset gjøre at de ikke ser mulighetene som er der. Det kan virke som det er veldig trangt hvis man har for store møbler. Det hadde vi så det var essensielt å få til riktig styling før vi skulle selge det.
Som med alt annet når det kommer til oppussing, så er det viktig å ha gode kontakter. Da kan man være trygg på at de tjenestene man kjøper er av god kvalitet. Oddgeir var så heldig å ha jobbet sammen med Alf Ole, som nå sammen med kona Monica driver House of MAGO. Det var derfor naturlig for oss å ta kontakt med de. De tilbyr boligstyling og holder til i Sarpsborg, men har hele Østfold og Follo som sitt marked.

Avtalte oppdrag over FaceTime

Alf Ole og Monica var på cruise i Karibia så vi avtalte oppdraget over FaceTime, og ga de fri tilgang til huset vårt noen uker før visning. Når vi fikk se resultatet ble vi utrolig fornøyde. Det var over all forventning!

Kjøkken
Baderom

Et helt nydelig møblert hjem var hva vi fikk presentert. House of MAGO er en familiebedrift hvor de startet med en pasjon for styling og interiør. Og det er helt åpenbart at de får det å fungere veldig bra!
Men det er ikke bare stylingen som teller. Bildene av stylingen er like viktige. Bildene i prospektet og i annonsen på Finn er det som trekker potensielle kjøpere til visning. Fotograf Christer Dahl gjorde en fantastisk jobb.

Les mer: Begynnelsen på historien om Det gamle huset i bakken

Hvis du har lyst å se noen bilder på prosessen med å pusse opp så kan du klikke deg videre hit.

Eller kanskje du er interessert i vårt nye prosjekt, Huset av Furu?

Leave a Reply