Det gamle huset i bakken,  Huset av furu,  Oppussing

Endelig klar for neste prosjekt!

Så var Det gamle huset i bakken endelig overlevert til de nye eierne! All ekstra tid vi har hatt har gått til å bli ferdig med å tømme garasjene, men nå kan vi endelig fokusere på Huset av furu!
Tiden raser av gårde og vi hadde vel egentlig tenkt å begynne med oppussing for noen måneder siden, men vi har rett og slett ikke hatt tid eller ork til det. Vårt neste prosjekt i Huset av furu er stua.
Det positive med å ta en liten pause før vi setter igang er at vi har hatt tid til å tenke over hva vi ønsker å gjøre med veggene. Vi satser på å male veggene etter å ha vurdert både panelplater og beising. Resultatet vil sannsynligvis bli bedre enn beising og gå raskere enn å sette opp panelplater. Hvis vi hadde gått for løsningen med plater så ville Oddgeir gjort hele jobben alene. Fordelen med å male er at da kan vi bidra begge to, og svigermor har også lyst å hjelpe til.
Stua er på cirka 50 m² og vi vil begynne med ene veggen for å se hvordan resultatet blir.
Det er orginale vegger fra 1986 og solbleket, så her må vi nok bruke 2 lag med panellysner og 2 lag med maling. Vi har tenkt å prøve oss frem med farger, vi begynner med lyst og ser om vi trives med det.
Listene er fjernet, og planen er at taket skal være ferdigmalt i løpet av påsken. Så hvis alt går som planlagt kan vi endelig begynne med veggene!

Leave a Reply