Det gamle huset i bakken,  Oppussing

Å leve med fullstendig kaos og 3 ulike gulv

For eksakt et år siden i dag var vi midt i oppussingen av Det gamle huset i bakken, og jeg halvveis i graviditeten. Sånn så stua ut, og hadde sett sånn ut en god stund.

Sluttresultatet så veldig mye bedre ut!

Heldigvis hadde vi en liten loftstua i andreetasjen som vi kunne bruke mens vi pusset opp.

Selv om loftstuen var koselig så var det litt vel trangt med den store sofaen og alle oss fire.


Her ser man forskjellen på hvordan loftstuen så ut med styling før visning.

Vi hadde dessuten på det tidspunktet tre forskjellige type gulv i gangen. Her ser man også at det tidligere var et vindfang nærmest ytterdøren. Vi fjernet opprinnelige ytterdøren og utvidet gangen med ca 1,5-2 kvm. En lang periode levde vi faktisk med 2 inngangsdører, og det gikk helt fint det og ?.

Ferdig resultat ble hvitt og pent!


Ekstrem oppussing er ikke for hvem som helst. Man må tåle å leve i fullstendig kaos og rot, støv, materialer og verktøy om hverandre. Oddgeir ønsker egentlig å ha det utrolig ryddig og strøkent, på grensen til OCD, og at han på en eller annen rar måte har overlevd over to år med oppussing, gravid samboer og etter hvert 3 barn er fantastisk!

Leave a Reply