Privatøkonomi,  Sparing

Kjøp sesongkort på Tusenfryd på høsten – og spar penger!

Kjøp sesongkort på Tusenfryd på høsten – og spar penger!

Ja, hvorfor bør man kjøpe sesongkort på Tusenfryd på høsten??
Fordi du da får fri inngang resten av året, og neste år!
OG det er ofte gode priser når man kjøper om høsten.

Høsten august 2017 kom jeg over et godt tilbud fra Tusenfryd på sesongkort og slo til. For bare 799,- per person fikk vi gratis inngang resten av 2017 og hele 2018! Vi dro dit både i vinterferien og til Halloween og koste oss helt gratis! Totalprisen for årskortet ble 3196,- for 2 voksne og 2 barn.
Enda bedre tilbud fant jeg høsten 2018! Da var det mulig å fornye et årskort til 815,- og få 50% rabatt på årskort nr 2. Totalprisen for våre 4 kort ble bare 2446,-!

Fordelene med sesongkort

Når jeg sjekket prisen i dag på Tusenfryd så koster det 899,- for et MAXI sesongkort. Det er fortsatt en god pris hvis man vet at man kommer til å dra dit flere ganger. Fordelene med MAXI sesongkort er blant annet:

  • enkelte datoer kan ta med 1 venn gratis per kort
  • 2 venner per kort kan bli med for 99/149 kr i mai-sep
  • gratis inngang for besteforeldre både i hverdager i juni og i høstferien.

Man får også gratis parkering med sesongkort, noe man sparer inn 60,- per gang.
Vi har i tillegg benyttet oss av gratis inngang på Bø Sommerland, så totalt sett har det virkelig lønt seg for oss å skaffe sesongkort.
Selv om vi som oftest har med matpakke på Tusenfryd, så kjøper man gjerne en is eller drikke i parken. Det er dyrt i parker, men med MAXI sesongkort får man 20% rabatt på alt spiselig. Det gjør det litt rimeligere å dra dit en varm sommerdag!
Alle fordelene med sesongkort finner du her

OBOS-dagen på Tusenfryd

Men hvis man vet at man ikke kommer til å dra dit mer enn kanskje 1-2 ganger så kan det lønne seg mer å gå på OBOS-dagen. Ja, hvis man er OBOS-medlem da. I år (2019) er det den 31.mai fra kl 14, og billettene koster 173,- per person. Når man først er i parken har man mulighet til å kjøpe en dag 2-billett til en enda rimeligere pris, ofte for 99,-.

Gratis dag 2-billett

I åpningshelgen koster det 359,- på lørdagen og 379,- på søndagen og man får en gratis dag 2-billett som kan brukes når som helst frem til 30 juni 2019. De har ofte forskjellige tilbud under sesongen, så følg med for å finne det som passer best for deg.

Hvis det kommer et like godt tilbud i høst som det jeg fant i fjor så tror jeg at vi fornyer sesongkortet en gang til. Hvis ikke så ser jeg etter rabatter i andre parker!

Leave a Reply