Huset av furu,  Oppussing

Fra furu til hvitt! De første rommene blir malt.

Fra furu til hvitt

De første rommene vi gjorde noe med i Huset av furu var barna sine rom i andre etasje. Størrelsen på rommene er absolutt innafor. Jeg som er fra Sverige er vant til store soverom, og det her er de største jeg sett i et hus i Norge. I hvert fall 5 like store soverom i et hus!
Men furu er ikke akkurat vår smak, så noe måtte gjøres.

Vi overtok huset 10. desember, og allerede dagen etter begynte en kompis av oss å male. Planen var at rommene skulle være ferdige til vi flytte inn 5 dager senere, men det var litt vel optimistisk. Heldigvis er det et hus med mange soverom, så barna fikk sove noen dager i kjelleren. Det var verdt å vente på. Resultatet er fantastisk fint!

Resultatet

Bildene representer ikke akkurat virkeligheten! En helt vanlig dag er gulvene fulle med lego, leker og en god del klær ?

Som i alle andre rom var det original furu fra byggeåret 1986. Det trengtes to strøk med sperregrunn og enda to lag med maling i taket for å få et godt resultat.
Veggene krevde to lag med beis, og den innsatsen sto jeg for. Minsten var da 4 måneder og lå ved siden i babygym og lekte. Som oftes hadde hun tålmodighet til å ligge maks 40 minutter. Det er egentlig mer enn man kan forvente av en baby. Så ikke rart at det tok en god del dager å bli ferdig!

Les mer: Statusoppdatering fra Huset av Furu

Leave a Reply