Huset av furu,  Oppussing,  Statusoppdatering

Status oppussing oktober

Status oppussing oktober

Status for oppussing i oktober er følgende: Det går veldig sakte fremover…
Å gå fra 2 til 3 barn gjør tydeligvis noe med effektivitetsnivået ?
Veggene i stua er malt, og det er vel det vi har hatt tid til. Det var også det som var målet for oktober, så ok gjennomført!

Lister venter vi med til våren. Det er mye enklere å stå ute å kappe, enn å måtte gjøre det innendørs.

Motivasjonen er ikke helt på topp

Eller tid og tid…. jeg har lest flere økonomibøker og vi har funnet et puslespill som har tatt en god del kvelder å legge. ?

Så tid hadde vi kanskje hatt, men motivasjonen har ikke helt vært på plass i det siste. Kanskje trenger vi en liten pause etter å brukt de siste årene på konstant oppussing?

Vaskerom av bod

Men Oddgeir har store planer om å fikse vaskerom i kjelleren. I Huset av Furu har vi mer enn nok av bodplass, så å gjøre om den lille boden til vaskerom er ikke noe problem.

Lille boden


Alle andre steder jeg har bodd de siste 10 årene har det ikke vært nok oppbevaring, og da ville jeg aldri drømt om å ta lagringsplass for å få et vaskerom. Men endelig er det mulig. Badet i kjelleren ligger vegg i vegg med lille boden, så det er “bare” å koble rør og ledninger derfra.

Nå venter vi bare på gode tilbud på diverse materialer vi trenger for å sette i gang. Og så spørs det hvor mye vi rekker før jul. Det blir ikke akkurat mindre travelt fremover. Jeg tør nesten ikke å sette noen mål for november og desember. Tida flyr, og vi skal i tillegg reise bort i 4 uker mot slutten av året. Kanskje best å ikke legge noen planer?

Ingen pengebruk

Vi har ikke brukt noen penger på materialer eller annet i løpet av oktober. Så totalen er fortsatt 16 916,-.

Vaskerom burde ikke bli alt for dyrt. Budsjettet er på ca 35- 40 000,-. Gjennom å kjøpe materialer på tilbud, burde det være mulig å få til.

Leave a Reply