Økonomi

Jeg kunne tjent mye penger på kredittkort-reklame

Pushe kredittkort – nei takk

Hver dag får jeg en haug av tilbud om å ha reklame på bloggen. Som oftest er det reklame for blader hvor man får en ting gratis, som en trådløs lader eller en vase. Jeg ser ikke hvordan det ville være relevant for deg som leser mine innlegg. Og derfor ser du heller aldri den type reklame på Lev-mer.

Lavrenteprodukt

Så kom det en mail som gjorde meg litt nysgjerrige. «Et lavrenteprodukt, det beste på markedet», rangert som nr 2 på Finansportalen.no.»
Det var uklart hva det egentlig dreide seg om, men når jeg klikket meg inn på kampanjen fremgikk det at det var et kredittkort.

Oi, er det virkelig et kredittkort tenkte jeg? Kanskje det er en ny løsning….? Lavrenteprodukt høres jo bra ut. Hvis man sliter med dyr kredittkortgjeld og har mulighet til å samle dyre lån til feks 3-4% rente, det er jo genialt! Tenkte jeg.

Et helt vanlig kredittkort

Når jeg leste mer så fant jeg ut at det var ikke noe spesielt med akkurat dette produktet. Det er et helt vanlig kredittkort, med en rente på 14,9%! Og det kalles for «lavrenteprodukt»! Tydeligvis er det nest laveste renten det går å få, men jeg ville ikke kalt det gode nyheter. Gjennom å bruke ord som “lavrenteprodukt” og “det beste på markedet” høres det positivt ut. Og fokuset flyttes fra renten på nesten 15% og kanskje mer mot hvor mye man kan bruke.

Kredittgrensen er 150 000,- og hvis man bruker det maks og ikke betaler hele fakturaen vil man fortsatt slite i stor grad. Selv om det er et «lavrenteprodukt».

Jeg kunne tjent mye penger på kredittkort-reklame

Men det som sjokkerte meg mest var ikke renten. Det var summen selskapet er villig å betale for at jeg eller noen andre gjør reklame for produktet. 904,- ville de betale meg for hvert eneste menneske jeg klarte å bli kredittkort-kunde!
904,-!
Det er helt forferdelig! Det er smakløst og skammelig. Og det viser hvor god butikk det er å få folk å handle på kreditt.

Det blir aldri noe reklame for kredittkort på Lev-mer

Og det er grunnen til at dere ALDRI kommer til å se reklame for kredittkort på Lev-mer! Jeg har ikke lyst tjene penger på at andre bygger opp kredittkortgjeld.

Jeg har nesten tjent penger på bloggen

Nå er snart et år siden jeg startet Lev-mer, og frem til nå har jeg tjent hele 255,- på bloggen.
Målet har aldri vært å tjene store penger eller bli rik på blogg og Instagram. Dette gjør jeg fordi jeg elsker å skrive om økonomi. Og hvis jeg på veien tjener noen kroner er det fint. Når ieg tenker meg om så har jeg faktisk tapt på å ha Lev-mer. Det koster å ha både domene og WordPress. Men det er det verdt for å skrive er noe jeg elsker å gjøre.

Les mer: Mine retningslinjer for sponsing og reklame

Leave a Reply