Mål,  Økonomi,  Pensjon,  Privatøkonomi

Q&A om pensjon med Kron- alltid tilgjengelig

Lurer du på noe om pensjon?
Tirsdag 12.1.21 kl 18 har vi i MoneyPenny Norge og Kron en Q&A om dette viktige tema. Der kan du få svar på nesten alt du lurer på om pensjon.
Vi vil ta en kort introduksjon til hva pensjon er, hva er forskjellen på offentlig og privat sektor og selvfølgelig må vi snakke om den nye pensjonskontoen. Egen pensjonskonto innføres 1. februar og gjelder for deg som har innskuddspensjon via jobben eller tidligere arbeidsgivere.

Eventet er åpent for alle!

Eventet er åpent for alle og link finner du her.

Du kan sende inn spørsmål på forhånd hvis du ønsker. Det gjør du via eventen. Og har du ikke tid å se på Q&A om pensjon i kveld kan du se det akkurat når det passer deg!

Ta grep om egen pensjon

Selv om det er kort eller lang tid til pensjon er det verdt å bruke litt tid på å sette seg inn i hva det vil bety for deg. Vi kan ikke gi deg konkrete svar på hvor mye du kommer til å få som pensjonist, men med grunnleggende kunnskap kan du selv finne svarene.
For eksempel gjennom å logge inn på minpensjon.no, eller sjekke pensjonskalkulatoren på NAV.

  • Hvor lenge har du tenkt å jobbe?
  • Kan du slutte tidligere, eller må du jobbe til 67 år?
  • Hvor mye penger vil du få som pensjonist?
  • Og hvor mye bør du spare for å få det du drømmer om?

Det er spørsmål du kan stille deg selv, og som kan avgjøre hvordan du bør legge opp økonomien din allerede nå.

Relaterte innlegg

Jeg har skrevet en del om pensjon og hvordan jeg ser for meg min tilværelse. Først og fremst ser jeg for meg å jobbe deltid resten av arbeidslivet, og sannsynligvis slutter jeg å jobbe lenge før jeg fyller 67 år. Det er mulig på grunn av at jeg sparer regelmessig, kjøper veldig lite og sprer mine investeringer.
Selve pensjonen vil bli forholdsvis lav, og derfor må jeg få andre inntekter livet ut. Passive inntekter. Det og mye annet har jeg skrevet om på bloggen. Her finner du en del av innleggene.

Slik får jeg god råd som minstepensjonist

Så lite taper jeg i pensjon på å jobbe deltid

Dine Penger intervjuet meg om deltidsarbeid

Lev mer allerede i dag!

Veien til økonomisk frihet


Leave a Reply