Uncategorised

Kurs med MoneyPenny 10.juni: Bli en investor!

Ønsker du å lære om investeringer, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er kurset Pengesmart med MoneyPenny stedet å starte!

Jeg og Beate Engelschiøn driver Moneypenny Norge, økonomiforumet for kvinner på Facebook. Nå opplever vi en stor økning i medlemmer, hvor mange ønsker å få mer kunnskap om investeringer. Derfor tilbyr vi kurset Pengesmart, både til medlemmer og deg som leser denne bloggen.Gjennom flere år har både jeg og Beate viet mye av vår tid til å få spesielt fler kvinner til å investere. Vi har sett hvor viktig det er å ta ansvar for egen økonomi. En økonomi, med buffer og sparing på plass gir en trygghet, som gjør at du kan oppnå det du drømmer om.

I MoneyPenny retter vi oss direkte til kvinner, gjennom Q&A, blogginnlegg, diskusjoner og foredrag, for å få fler til å investere.

Kvinner bør investere mer fordi vi:

  • tjener mindre
  • lever lengre
  • blir oftere ufør

Og fordi vi sparer mindre og tar lavere risiko, eier vi også mindre.

Hvis du har tenkt på å begynne å investerer, eller lurer på hvordan du skal komme i gang er det på tide å gjøre noe med det! Meld deg på kurset Pengesmart med MoneyPenny og få et 2 *45 minutter foredrag med følgende tema:

  • Hvordan bør du investere?
  • Er du klar til å investere?
  • Hvordan begynner du?
  • Aktiv og passiv forvaltning
  • En enkel portefølje for den langsiktige investoren

Etter kurset er det mulighet til å stille spørsmål om det du lurer på.

Hvis du ønsker å:

lage din egen pengemaskin
lære om investeringer
komme i gang med månedssparing i fond

da er dette kurset for deg!

Les mer på MoneyPenny sin hjemmeside og meld deg på.

Hvis du ikke allerede er medlem i MoneyPenny Norge anbefaler jeg deg å bli det. Der vil du finne svar på det meste innenfor privatøkonomi, og du kan selvfølgelig spørre om hva du vil. For tiden er det skattemeldingen som diskuteres flittig. I det siste har vi fått flere hundre nye medlemmer hver uke og tilbakemeldingene er utrolig positive. MoneyPenny er et sted hvor det er høyt i taket, og en hyggelig atmosfære.

For spørsmål ta kontakt på jenny@lev-mer.com