Crowdfunding

Hva er Crowdfunding?

Hva er Crowdfunding? Og hvordan begynner man å investere? Det og alt annet du trenger å vite om Crowdfunding får du i innleggene jeg skrevet. De er samlet nedenfor. Du kan også søke i kategorifeltet på “crowdfunding” så får du alle innlegg som er relatert til teamet.

Crowdfunding, eller Folkefinansiering, kan være både en investering eller støtte. For eksempel kan en organisasjon starte en innsamling for å få penger til å pusse opp klubbhuset. 
Som investering fungerer det gjennom at du støtter bedrifter som ønsker å ta opp lån for å gjennomføre et prosjekt.

Renten er gjerne mellom 8-12% og risikoen er selvfølgelig høyere enn ved for eksempel banksparing.

I innlegget: Crowdfunding – vanlige spørsmål har jeg samlet fakta om Crowdfunding. Det bør være nok informasjon for å komme i gang å investere. 🙂

I Hvordan du minimerer risikoen med Crowdfunding gir jeg deg flere måter å redusere risikoen på. Og viser hvilken formidler som har lavest mislighold av lån.

I Crowdfunding- hvordan jeg velger investeringer går jeg litt dypere i hvordan jeg ser på hvert eneste prosjekt som ble lagt ut. Her får du gode råd på hvordan du kan vurdere selskaper og prosjekt før du investerer.

Korona har påvirket økonomien på mange måter. I innlegger Crowdfunding under Korona-krisen. Hva skjer nå? forteller jeg hvordan de første ukene var og hvilken plan jeg hadde fremover.