Om Lev Mer og meg

Velkommen til Lev-mer!
Bloggen om hvordan sparing og investering gir deg muligheter.

Hvem er jeg?

Jeg heter Jenny Lund og økonomi er noe jeg alltid hatt en stor interesse for.
Det har ført til en bachelor innen økonomi, og utdannelse som regnskapsmedarbeider. I dag jobber jeg som økonomi- og regnskapsansvarlig på Borg Ramme og Gave AS.

Siden jeg startet denne bloggen våren 2019 har jeg blant annet:

  • skrevet over 170 innlegg om privatøkonomi her på bloggen
  • opprettet @lev__mer på Instagram der jeg deler økonomitips og viser hvordan det være å jobbe mindre og leve mer
  • blitt administrator i MoneyPenny Norge- Kvinner om aksjer og privatøkonomi. MoneyPenny har cirka 37 000 medlemmer og er et av Norges største økonomiforum for kvinner. Du finner vår hjemmeside her: Moneypennyandmore.no
  • oversatt en bestselgende økonomibok: “Ut ur ekorrhjulet” av Oskar og Maribel Lindberg fra svensk til norsk. Den norske tittelen er “Fra rotterace til ekornlykke” og den får du tak i her.
  • vært med i E24-podden i episoden “Ekspertenes beste råd i Aksje-NM”
  • skrevet gjesteinnlegg på Nordnet-bloggen om økonomisk frihet
  • holdt foredrag om økonomi og investering
  • hatt Q&A med Kameo om crowdfunding
  • hatt Q&A med Kron og Nordnet om privatøkonomi, fonder og pensjon
  • blitt intervjuet av Dine Penger om sparing, og om deltidsarbeid

Jeg elsker å snakke og skrive om økonomi, og jeg håper du finner inspirasjon her på Lev Mer.
Mitt mål har alltid vært å ha nok penger til å kunne leve livet mer som jeg selv ønsker.

Gjennom sparing og investering har jeg oppnådd mye av det jeg drømt om. Som å :


Jeg ønsker å formidle privatøkonomi på en enkel måte, som inspirerer deg til å gjøre de forandringene du trenger for å oppnå dine drømmer.
Kanskje er det å sette opp mål for fremtiden, lage et budsjett eller komme i gang med sparing.
Alt som trengs er et første steg, og det kan du ta allerede i dag!

Alle kan oppnå bedre økonomi

Lev Mer ble til i begynnelsen av 2019 når jeg var hjemme i foreldrepermisjon med mitt tredje barn.
Målet var å skape noe som gir deg den informasjonen DU trenger til oppnå bedre økonomi, og kanskje økonomisk frihet. For jeg mener at alle kan oppnå økonomisk frihet.
Mange tenker at økonomisk frihet er det samme som å slutte å jobbe.
Men faktum er at de aller fleste som blir økonomisk frie fortsetter å jobbe, og velger helt selv hva de vil bruke tiden sin til. Uansett hva du ønsker å oppnå vil du klare det hvis du begynner, allerede i dag, å spare penger!
Du lese mer om min plan for økonomisk frihet og hvordan man kan tenkte rundt økonomisk frihet allerede nå.

På bloggen deler jeg min kunnskap om sparing og investeringer i fond, aksjer og Crowdfunding. Du kan også følge meg på Instagram der jeg deler mer av hverdagen min på @lev__mer, og dagsaktuelle refleksjoner om økonomi.

Spennende prosjekter i 2021

Året 2021 har bydd på mange spente prosjekter! Blant annet jobber jeg med en bok om økonomi for ungdommer. Siden begynnelsen av 2020 har jeg, sammen med med-adminstrator Beate Engelschiøn i Moneypenny, skrevet på en boka vi ønsket vi selv hadde som tenåringer. I 2022 skal den gis ut, og vi gleder oss!

Gjennom Moneypenny holder jeg kurs om investeringer. Så langt har nærmere 200 kvinner deltatt på digitalt kurs! Du kan lese mer her, og melde deg på interesseliste for å få informasjon om neste kurs-dato.

Bok nr 2 er under konstruksjon. Temaet blir langt fra økonomi, men noe jeg brenner for nemlig en bok for aleneforeldre. Jeg var selv aleneforelder i 5 år, og boka jeg nå skriver på er den jeg selv hadde trengt.

I løpet av 2021 har jeg tatt et steg videre med mitt enkeltpersonsforetak, og har nå frilansoppdrag for et nystartet forlag. Der leser jeg manus og gir tilbakemeldinger. Dette har vist seg å være noe av det morsomste som skjedd i løpet av året, og jeg vil sette av enda mer tid til det i året som kommer.

Ta gjerne kontakt!

Du når meg på jenny@lev-mer.com, finner meg på Facebook eller på instagram @lev__mer.