Om Lev-mer og meg

Velkommen til Lev-mer!
Bloggen om hvordan sparing og investering gir deg muligheter!

Hvem er jeg?

Jeg heter Jenny Lund og økonomi er noe jeg alltid hatt en stor interesse for.
Derfor har jeg en bachelor innen økonomi, og er utdannet regnskapsmedarbeider.

Jeg driver dette nettstedet, er aktiv på Instagram under @lev__mer og er administrator i MoneyPenny Norge- Kvinner om aksjer og privatøkonomi.

I 2019 oversatte jeg en bestselgende økonomibok: “Ut ur ekorrhjulet” av Oskar og Maribel Lindberg fra svensk til norsk. Den norske tittelen er “Fra rotterace til ekornlykke” og den får du tak i her.

Mitt mål har alltid vært å ha nok penger til å kunne leve livet mer som jeg selv ønsker.
Sparing og investering har gitt meg sjansen å :


Jeg ønsker å formidle privatøkonomi på en enkel måte, som inspirerer til å gjøre de forandringene du trenger for å oppnå dine drømmer.
Kanskje er det å sette opp mål for fremtiden, lage et budsjett eller komme i gang med sparing. Alt som trengs er et første steg, og det kan du ta allerede i dag!

Alle kan oppnå bedre økonomi

Lev-mer ble til i begynnelsen av 2019 når jeg var hjemme i foreldrepermisjon med mitt tredje barn. Målet var å skape noe som gir deg den informasjonen DU trenger til oppnå bedre økonomi, og kanskje økonomisk frihet. For jeg mener at alle kan oppnå økonomisk frihet.
Mange tenker at økonomisk frihet er det samme som å slutte å jobbe.
Men faktum er at de aller fleste som blir økonomisk frie fortsetter å jobbe, men velger helt selv hva de vil drive med.
Du lese mer om min plan for økonomisk frihet og hvordan man kan tenkte rundt økonomisk frihet allerede nå.

På bloggen deler jeg min kunnskap om sparing og investeringer i fond, aksjer og Crowdfunding. Du kan også følge meg på Instagram der jeg deler mer av hverdagen min på @lev__mer, og dagsaktuelle refleksjoner om økonomi.

Spennende prosjekter

Er du med i MoneyPenny?! Det er en facebookgruppe for kvinner om økonomi. Siden juni 2020 er jeg moderator i gruppa, og her får du masse inspirasjon og nyttig kunnskap! Er du mann får du dessverre ikke innpass i akkurat denne gruppa, men det finnes mange andre grupper som er åpen for alle 🙂

Du kan også bli med på foredrag og investeringskafé jeg har i samarbeid med fantastisk flinke Beate Engelschiøn fra MoneyPenny. På grunn av korona er det utsatt. Dato kommer etter hvert.

Høsten 2020 vil jeg avsløre et annet samarbeid jeg jobber med. Det handler om investering og er noe jeg gleder meg veldig til å få dele med meg av!

Ta gjerne kontakt!

Du når meg på jenny@lev-mer.com, finner meg på Facebook eller på instagram @lev__mer.

Ønsker du å motta nyhetsbrev er det bare å fylle ut e-postadressen din under. Noen ganger per år sender jeg nyhetsbrev med link til siste innlegg, og kanskje noen gode artikler jeg lest siden sist.