Tjenester

Gjennom selskapet mitt Lev mer tilbyr jeg flere ulike tjenester. Ta gjerne kontakt for samarbeid, for eksempel foredrag, artikler eller oversettelse!

Oversettelse

Trenger ditt firma oversatt tekst fra norsk til svensk eller omvendt? Ikke noe problem, det ordner jeg! I 2019 oversatte jeg den bestselgende svenske økonomiboka Ut ur ekorrhjulet. Den fikk det norske navnet økonomi-boka «Fra rotterace til ekornlykke» og ble gitt ut på Tegn Forlag. Boka er skrevet av paret som gikk i pensjon før de fylte 40 år, og er full av refleksjoner og gode tips.. Det ga meg inspirasjon til å jobbe videre med bokprosjekter. For tiden skriver jeg på bok om økonomi for ungdommer, med god hjelp av stipend fra NFFO.

Dette skriver forlaget om boka:

En praktisk og inspirerende bok om å lære seg å finne sin egen vei til frihet. Frihet fra rotteracet, frihet fra stress og frihet til å velge det livet som man selv ønsker. Boken er skrevet av familien som brøt ut av hverdagens rotterace og valgte det livet de selv ville leve.

I en tidligere jobb var jeg ansvarlig oversetter av brosjyrer og informasjonstekster fra norsk til svensk. I tillegg oversatte jeg en hjemmeside fra norsk og engelsk til svensk.
Jeg er født og oppvokst i Sverige, og har bodd i England og Canada. Siden 2004 er Norge mitt hjemland, og i det daglige går det både skriftlig og muntlig i norsk.

Korrekturlesing

Noen ganger trengs det et nytt blikk på en tekst. Send den til meg så saumfar jeg den for både små og store ting som må korrigeres. Min inneboende språknerd pirker gjerne på skrivefeil og det er bare en fordel for din del!

Artikler

Faller måten jeg skriver her på Lev Mer i smak? Jeg antar at du er på jakt etter interessante tekster innenfor økonomi? Eller kanskje et annet relevant tema? Fantastisk! Bare ta kontakt så finner vi sammen veien videre.

Kurs og foredrag

Ønsker bedriften din et kurs eller et foredrag om økonomi? Er det behov for dine ansatte å få mer forståelse for privatøkonomi. Der kan jeg være til hjelp!

Gjennom å begynne med det helt enkle:

  • pluss og minus
  • budsjett
  • og hvorfor det er så viktig å automatisere økonomien

vil deltakerne få ny kunnskap og en positiv holdning til pengene sine.

Jeg setter sammen et foredrag eller kurs som passer akkurat din bedrift.


Uansett hva du trenger hjelp til jobber jeg effektiv og strukturert mot deadline. Og du kan stole på at jeg alltid leverer i tid.

Ta gjerne kontakt på jenny@lev-mer.com, så avtaler vi tid for en prat om samarbeid.