Tjenester

Gjennom selskapet mitt Lev mer tilbyr jeg flere ulike tjenester. Ta gjerne kontakt for samarbeid, for eksempel foredrag, artikler eller oversettelse!

Oversettelse

Trenger ditt firma oversatt tekst fra norsk til svensk eller omvendt? Ikke noe problem, det ordner jeg! I 2019 oversatte jeg den bestselgende svenske økonomiboka Ut ur ekorrhjulet. Den fikk det norske navnet økonomi-boka «Fra rotterace til ekornlykke» og ble gitt ut på Tegn Forlag.

I en tidligere jobb var jeg ansvarlig oversetter av brosjyrer og informasjonstekster fra norsk til svensk. I tillegg oversatte jeg en hjemmeside fra norsk og engelsk til svensk.
Jeg er født og oppvokst i Sverige, og har bodd i England og Canada. Siden 2004 er Norge mitt hjemland. Jeg jobber effektiv og strukturert mot deadline. Og leverer alltid i tid.

Dette skriver forlaget om boka:

En praktisk og inspirerende bok om å lære seg å finne sin egen vei til frihet. Frihet fra rotteracet, frihet fra stress og frihet til å velge det livet som man selv ønsker. Boken er skrevet av familien som brøt ut av hverdagens rotterace og valgte det livet de selv ville leve.

Korrekturlesing

Noen ganger trengs det et nytt blikk på en tekst. Send den til meg så saumfar jeg den for både små og store ting som må korrigeres. Min inneboende språknerd

Resten av tiden bruker jeg på å inspirere andre til å få til de forandringene de trenger for å oppnå en stabil og trygg økonomi. Både gjennom bloggen Lev mer og Instagramprofilen med samme navn. Der bygger jeg opp en kunnskapsportal med et mål om å formidle de fleste temaer innen privatøkonomi på en enkel måte.

I 2019 oversatte jeg økonomiboka “Fra rotterace til ekorrnlykke” fra svensk til norsk. Det er en bestselger i Sverige om paret som gikk i pensjon før de fylte 40 år. Det ga meg inspirasjon til å jobbe videre med bokprosjekter. For tiden skriver jeg på bok om økonomi for ungdommer, med god hjelp av stipend fra NFFO.

Artikler

Faller måten jeg skriver her på Lev mer i smak? Jeg antar at du er på jakt etter interessante tekster innenfor økonomi? Eller kanskje et annet relevant tema? Fantastisk! Bare ta kontakt så finner vi sammen ut veien videre.

Kurs og foredrag

Sammen med Beate Engelschiøn fra MoneyPenny har jeg holdt foredrag om sparing og investering. Jeg har også hatt temakvelder om sparing og økonomi på Skjeberg bibliotek. Tidligere var jeg for en periode lærer i

Gjennom private investeringer har jeg tilegnet meg gedigen kunnskap om spesielt aksjefond og crowdfunding. Noe jeg gjerne kan kurse i og ha foredrag om.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om samarbeid på jenny@lev-mer.com